måndag 14 maj 2012

Paprika Recipe Manager

Jag gillar att laga mat & baka och har många gånger stått där i affären och blivit sugen på något men helt glömt ingredienserna.
Nu har jag hittat appen Paprika Recipe Manager som är i det närmaste fulländad. Den finns till iPhone, iPad & Mac. Jag har alla tre och dom fungerar i en härlig symmetri tillsammans då de synkas med varandra så lägger man in ett recept i Macen så kan man snabbt får fram det iPhonen.

Appen innehåller en browser så man lätt kan lägga in recept från nätet, man kan räkna om antal portioner direkt i appen, lägga in egna foton, kategorier, anteckningar mm.
Jag brukar lägga in recept via datorn och använda iPhone i affären och iPaden i köket. Har man inte tillgång till alla fungerar det lika bra med en av prylarna som då även kan synkas med sambons, makans/makens osv.
Har man redan sina recept i datorn eller har adressen om de är från webben så är det snabbt gjort att lägga in allt, men har man på papper så får man nog gott sätta sig och knappa in dem (på tiden ändå kanske?)
Man kan lätt maila vidare ett recept via appen och har mottagaren också appen kan han/hon lätt lägga in det i sin.

Pris i appstore:
iPhone 38:-
iPad 38:-
Mac 149:- Kan tyckas dyr men värd sina pengar.

/Anders
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar