lördag 21 januari 2012

Nu äntligen kommer ett förhoppningsvis efterlängtat inlägg. Vi har hållit på och renovera sovrummet. Vilken skillnad det är att gå och lägga sig i ett fint och fräscht sovrum. Här kommer en riktig bildbomb på före och efter men även lite detaljbilder. Hoppas att ni tycker att det är lika fint som vi tycker att det är!
Plastmatta rivs bort och klister skrapas.
Reglat för panel och el dragen till sänglampor och vägguttag.


2 kommentarer:

 1. Hejhej,
  vilken förändring ert sovrum har gjort. Från korkmatta och märkliga väggar till ett riktigt schysst sovrum. Sänggaveln är jättepraktisk (har ni byggt den själva?) och barnsängen står så otroligt vackert vid fönstret (det är som en egen liten upplyst sovalkov)

  Jag jobbar på Byggla.se. Det skulle vara kul om ni vill visa upp ert projekt hos oss. Jag tror väldigt många skulle finna det inspirerande och roligt att se ett så här fint sovrum. Ni kanske kan visa hur ni byggt sänggaveln (ja, om det är ni som byggt den)? Och behöver ni tips och råd till kommande projekt är Byggla perfekt, då vi har flera bygglare som är erfarna renoverare och tycker om att hjälpa till :) Vill du veta mer om Byggla och om den lilla kompensationen jag kan erbjuda dig kan du väl maila mig på vendela@byggla.se.
  Ha det fint! :)
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera
 2. Grymt snyggt! att de kan bli en sådan förändring..

  SvaraRadera